Primo Grill accessoires
Maandag t/m woensdag: op afspraak
Donderdag en vrijdag 13:30 - 17:30
Zaterdag 11.00-17.00 uur
Zondag: 12.00-16.00 uur op afspraak

24/7 webwinkel
06-46204171 of info@meerbbq.nl

Voor elke Primo Grill combinatie met een tafel dan wel onderstel is een bijpassende hoes beschikbaar. Deze hoes geeft extra bescherming voor uw Primo Grill tegen invloeden van het klimaat. Daarnaast blijft uw Primo Grill netter en schoner. Vraag om een bijpassende hoes bij uw Primo Grill. U bent toch ook zuinig op uw duurzame spullen.

Primo Grill lifter tang

Een handige tang om het het rooster op te tillen of te verplaatsen tijdens het grillen. Ook handig als u tijdens de bereiding wat rookhout wilt toevoegen.

As Pook
de as pook is een handig hulpmiddel om het as uit uw Primo Grill te verwijden. Doormiddel van de haak trekt u gemakkelijk de as uit de Primo en vangt u het op in een bakje of zak.
 

Verlagingsrooster  (Lowerdrip pan.)
De naam zegt het al, het is een verlagingsrooster dat gebruikt kan worden op een druipbak op te plaatsen. Hierdoor blijft de Primo Grill schoon en valt er geen vet onder in de Primo grill. Ook worden deze lowerdrip pans gebruikt om de keramische deflector platen op hun plek te houden.

Verhogings rooster.
Dit is een extra opzet stuk voor nog meer grill oppervalk. Het verhogingsrek kan op het basis grill rooster worden geplaatst. Hierdoor kunt u nog meer tegelijk grillen bakken of roken.
 

Kippenstandaard voor beercan chickenKippenstandaard
De “must-have” voor iedere barbecue liefhebber. Speciaal ontworpen de lekkerste gegrilde kip op de barbecue te maken. De kippen standaard kan gevuld worden met vocht naar keuze. Dit vocht wordt gebruikt om de kip van binnen uit te verhitten een daarmee en smaak mee te geven. Traditioneel gaat hier bier in, het befaamde “beercan chicken”. Maar u kunt er ook gewoon water met kruiden naar smaak, kippen bouillon, rode wijn of bijv. Cola in doen. De keuze is aan u. Vul het naar smaak en geniet van een heerlijk stukje malse kip zoals u dat nog nooit heeft geproefd.

De vuurhaard scheider.
Dit is misschien wel het belangrijkste accessoir van de primo Grill. De vuurhaardscheider zorgt er namelijk voor dat de binnenpan (vuurschaal) in 2 delen gesplitst kan worden waardoor de Primo Grill tegelijker tijd voorzien wordt van een directe en een indirecte hitte bron. Dit is UNIEK, geen andere keramische barbecue grill kan dit! Laat u niet misleiden. Door deze unieke tweedeling kunt u dus in 1 keer rustig een kippenpootje laten garen op het indirecte gedeelte en meteen ook nog een rib-eye of entrecote kan dichtschroeien. Dit is niet mogelijk in de ronde kamado grills zoals de bijvoorbeeld de Big green egg of grill-dome. Het gepatenteerde ovale model van de Primo Grill maakt deze dan ook meer efficiƫnt en veelzijdiger dan de ronde keramische grills.

Pizzasteen
De special geglazuurde Primo Grill pizzasteen kan gebruikt worden voor tal van doeleinden waar een hete steen voor nodig is. Natuurlijk de pizza, maar ook brood of bijv. garnalen kunnen prima op deze Primo Grill pizzasteen klaargemaakt worden. Er zij twee maten Primo Grill pizzasteen een die past in de Primo Oval Junior en de Primo Grill Oval XL en een grotere die alleen maar past in de Primo Oval XL. Deze Primo Grill pizzasteen is overigens universeel bruikbaar en kan dus ook in andere merken barbecues gebruikt worden zolang deze groot genoeg is. de Primo Grill pizzasteen is er in 33 cm en 40 cm doorsnede.

De hitte reflector stenen worden gebruikt om de Primo Grill klaar te maken voor indirect grillen.
De Stenen worden door middel van 2 lower drip racks in de vuurschaal gehangen.
Hierdoor wordt de hele vuurhaard afgeschermd, waardoor het hele grill oppervlak gebruikt kan worden om indirect te grillen of om iets langzaam te laten garen.

Primo Grills and Smokers gietijzeren roosters voor uw Primo Grill!
Primo Grills and Smokers heeft gietijzeren roosters en gietijzeren bakplaten (cast iron) voor de Primo Oval series.

Gietijzeren roosters zijn ideaal voor het dichtschroeien (searing) van vlees en laten mooie "grill marks" op uw vlees na. Het wel bekende "Grill Ruitje". Hierdoor kunt u nog beter uw vlees en vis bereiden.

Gietijzeren bakplaat Primo Grill:
Deze platen zijn aan 2 zijden te gebruiken. 1 kant is geribbeld en de andere kant is glad. Tevens zijn beide zijde voorzien van een opstaande rand.
De bakplaten kun je voor van alles gebruiken, natuurlijk op vis of vlees op te grillen. Maar wat dacht je van bijvoorbeeld uitjes bakken voor bij de hamburger.

Primo Grill rib racks.

Speciaal ontworpen voor de Primo Grill zijn er twee rib racks leverbaar. 1 voor de Primo ovaal Junior en Primo rond. Dit rack heeft ruimte voor 5 "slabs" spare ribs.

Daarnaast is er een Primo rib rack deluxe. Deze past is de Primo Ovaal XL en heeft ruimte voor 9 "slabs" spare ribs.

Primo Grill, de perfecte keuze!

De PRIMO Grill, waarschijnlijk de beste barbecue ter wereld, uiteindelijk hier bij ons binnen handbereik. De uitstekende kwaliteit van het keramiek, de baanbrekende gedachte achter deze barbecue, zijn uitgesproken ovalen vormgeving (gepatenteerd) en moderne uitzicht maken van uw Primo Grill een uitzonderlijk toestel: de volledig keramische opbouw garandeert u een grote gebruiksvriendelijkheid en een ongekend lange levensduur.

In tegenstelling tot een metalen barbecue waarbij de warmte makkelijk door het deksel verdwijnt omwille van de warmtegeleiding van het metaal, behoudt de Primo Grill veel langer zijn warmte met een optimale bereiding, meer smaak en een malser en sappiger resultaat tot gevolg. Een PRIMO is oven en barbecue in één. U kunt er vlees, vis, brood, kip, groenten, pizza, speenvarken, desserten enz... op klaarmaken.

In elk van onze drie modellen van groot naar klein, kunt u bakken, grillen, roken, braden, zelfs op lage temperatuur dankzij een perfect werkende luchtregeling. Er is ook een volledig gamma nuttige PRIMO toebehoren in optie verkrijgbaar.

Kenmerkend aan de Primo Grill is de glanzende zwarte emaillen laag waar het toestel mee is afgewerkt. Deze laag is loodvrij en laat u toe de Primo het ganse jaar door buiten te laten staan. U kunt uw Primo Grill zelfs buiten gebruiken tijdens de wintermaanden. Met de Primo organiseert u een fantastische familiebarbecue met Kerstmis of met Nieuwjaar! Aan de buitenkant wordt de deksel nooit extreem warm waardoor temperatuurschommelingen en barre weersomstandigheden geen invloed hebben op uw kookprestaties en u in alle veiligheid de Primo Grill kunt gebruiken. De perfecte temperatuurregeling zorgt voor een laag verbruik van houtskool.

De Primo, een robuuste en uiterst betrouwbare Amerikaanse BBQ, maakt van al uw feesten een echt geslaagde gebeurtenis voor u, uw familie en uw vrienden.

 

Bent u klaar om een echte BBQ-chef te worden? Doe het met een Primo Grill:

de garantie voor succes…