Nomex Vervangingsvilt
Maandag t/m woensdag: op afspraak
Donderdag en vrijdag 13:30 - 17:30
Zaterdag 11.00-17.00 uur
Zondag: 12.00-16.00 uur op afspraak

24/7 webwinkel
06-55886129 of info@meerbbq.nl

Gesloten 23 juni (Small).png

Deze aanbieding mag je niet laten lopen!! Primo Grill Kamado AIO "all-in-one"

Primo Grill Kamado All-in-One

Levering van deze aanbieding start : begin Mei 2018!

De Kamado All-In-One is onze traditionele 47 cm ronde Kamado stijl ceramische grill. Het bevat een ergonomische handvat, een nieuwe cradle stand, voedselveilige zijtafels, een aspook en een roostertang. Daarenboven heeft de Kamado een regelbare gietijzeren rookuitlaat, een makkelijk af te lezen thermometer, omkeerbare bakroosters en een roestvrij stalen luchtschuif onderaan.

All-In-One bestaat uit: toestel, cradle, zijtafels, aspook en roostertang.

Specificaties:

Gewicht:  68kg
Kookoppervlak:  1,739cm2
Geëmailleerd rooster:  47cm

De PrimoGrill All-in-One Kamado wordt natuurlijk geleverd met het MeerBarbecue BBQ-Pakket bestaande uit:

Zak restaurant Houtskool en Swissflame aanmaakblokjes

 De Primo Kamado AIO is gemaakt van superieure kwaliteit en komt standaard met 20 jaar garantie op keramiek.

> Gratis Levering in Nederland m.u.v. de Nederlandse eilanden

Van € 1300,-  nu voor 

Prijs: € 997,-

 

De High Heat Grill Pakking voor Big Green Egg ® en

Primo Grills and Smokers.

 

Dit is het slimste dat u ooit voor uw keramische barbecue grill heeft kunnen doen!
Onze, in Amerika gefabriceerde vilt pakkingen, zijn bestemd tegen hogere temperaturen dan de standaard wollen vilt pakkingen. De Nomex-vilt grill pakkingen zijn de ideale vervanging voor een versleten of verbrande wollen vilt pakking op uw Big Green Egg / Primo Gril of soortgelijke keramische Kamado stijl grill.

Wol Vilt is het ergste!
Het traditionele wollen vilt, in combinatie met lijmgeschikt voor lage temperaturen, dat gebruikt word als pakking op uw grill en de wollen vilt die verkocht word als een vervanging door de grill fabrikanten kunnen niet zulke hoge temperatuur weerstaan. Deze pakkingen zijn eigenlijk alleen bedoeld voor low and slow cooking en voor het roken!  Als u wilt grillen, het searen van bijvoorbeeld een ribeye, een pizza wilt maken of anderszins gebruik maken van het geweldige assortiment en mogelijkheden van uw grill, dan zal de wol pakking u in de steek laten.

High-Que heeft het antwoord
We hebben de perfecte oplossing voor uw grill behoeften met onze High Heat Nomex vervangingsvilt. Omdat onze Nomex vilt pakkingen langer meegaan dan wol en ze in elk ander opzicht overtreffen, is er geen reden om terug te gaan naar de oude manier. Onze High Heat Nomex Vervangingsvilt is de enige in zijn soort die een, tegen hoge temperatuur bestendige, zelfklevende strip bevat! Dit is een groot pluspunt!.

Vervelende Spuitlijm of lastige kit? Echt niet!
Voor andere merken van Nomex Vilt vervangingen is het nodig dat je rommelige spuitlijm of hitte bestendig kit gebruikt die zullen vereisen dat u uw grill moet demonteren en moet beschermen met karton of papier om te voorkomen dat er lijm op plaatsen komt waar het niet hoor te zitten. Vaak zijn deze lijm soorten ook nog niet eens bestand tegen hoge temperaturen. Wat een verspilling van tijd en energie.

Direct leverbaar!
Dit High Heat Nomex vervangingsvilt is nu per direct en exclusief verkrijgbaar bij Baron's Barbecue business.   
Wij hebben de volgende maten beschikbaar:


Nomex Pakking, vervangingsvilt voor de Primo Oval Junior, bestand tegen hoge temperaturen.  Prijs: € 36,95
Nomex Pakking, vervangingsvilt voor de Primo Oval XL, bestand tegen hoge temperaturen.  Prijs: € 38,95
Nomex Pakking, vervangingsvilt voor de BGE Medium, small of mini en bestand tegen hoge temperaturen.  Prijs: € 34,95
Nomex Pakking, vervangingsvilt voor de BGE Large, bestand tegen hoge temperaturen.  Prijs: € 39,95
Nomex Pakking, vervangingsvilt voor de BGE Extra Large, bestand tegen hoge temperaturen.  Prijs: € 42,50

 

Primo Grill, de perfecte keuze!

De PRIMO Grill, waarschijnlijk de beste barbecue ter wereld, uiteindelijk hier bij ons binnen handbereik. De uitstekende kwaliteit van het keramiek, de baanbrekende gedachte achter deze barbecue, zijn uitgesproken ovalen vormgeving (gepatenteerd) en moderne uitzicht maken van uw Primo Grill een uitzonderlijk toestel: de volledig keramische opbouw garandeert u een grote gebruiksvriendelijkheid en een ongekend lange levensduur.

In tegenstelling tot een metalen barbecue waarbij de warmte makkelijk door het deksel verdwijnt omwille van de warmtegeleiding van het metaal, behoudt de Primo Grill veel langer zijn warmte met een optimale bereiding, meer smaak en een malser en sappiger resultaat tot gevolg. Een PRIMO is oven en barbecue in één. U kunt er vlees, vis, brood, kip, groenten, pizza, speenvarken, desserten enz... op klaarmaken.

In elk van onze drie modellen van groot naar klein, kunt u bakken, grillen, roken, braden, zelfs op lage temperatuur dankzij een perfect werkende luchtregeling. Er is ook een volledig gamma nuttige PRIMO toebehoren in optie verkrijgbaar.

Kenmerkend aan de Primo Grill is de glanzende zwarte emaillen laag waar het toestel mee is afgewerkt. Deze laag is loodvrij en laat u toe de Primo het ganse jaar door buiten te laten staan. U kunt uw Primo Grill zelfs buiten gebruiken tijdens de wintermaanden. Met de Primo organiseert u een fantastische familiebarbecue met Kerstmis of met Nieuwjaar! Aan de buitenkant wordt de deksel nooit extreem warm waardoor temperatuurschommelingen en barre weersomstandigheden geen invloed hebben op uw kookprestaties en u in alle veiligheid de Primo Grill kunt gebruiken. De perfecte temperatuurregeling zorgt voor een laag verbruik van houtskool.

De Primo, een robuuste en uiterst betrouwbare Amerikaanse BBQ, maakt van al uw feesten een echt geslaagde gebeurtenis voor u, uw familie en uw vrienden.

 

Bent u klaar om een echte BBQ-chef te worden? Doe het met een Primo Grill:

de garantie voor succes…