Maverick Thermometers
Maandag t/m woensdag: op afspraak
Donderdag en vrijdag 13:30 - 17:30
Zaterdag 11.00-17.00 uur
Zondag: 12.00-16.00 uur op afspraak

24/7 webwinkel
06-46204171 of info@meerbbq.nl

Maverick ET-732 Dual remote thermometer Dual remote digitale thermometer

 

 

 • De draadloze ontvanger met LCD-scherm geeft een geluidssignaal en knippert wanneer de kern temperatuur van het product boven de door u programmeerde temperatuur uitkomt.
 • Meet de temperatuur van de ketel, oven, rookkamer of rook ton en de kerntemperatuur van het product tegelijkertijd.
 • De temperatuur kan zowel in Graden Celsius als Fahrenheit worden weergegeven.
 • De ontvanger geeft een geluidssignaal en knippert als de ketel, oven, rookkamer of rook ton temperatuur buiten het door u geprogrammeerde bereik valt.
 • De ontvanger geeft tegelijkertijd op 1 display zowel de ketel als de kerntemperatuur van het te bereiden product weer.
 • Heeft een timer functie om op te tellen en af te tellen zodat u een tijdsbereik kan stellen.
 • Het LCD scherm van de ontvanger heeft een achtergrondverlichting voor gebruik bij nacht.
 • De ontvanger heeft riem clip en een standaard om de ontvanger neer te zetten.
 • De hittebestendige voedsel naald (Probe) kan tot 14 cm diep in het te bereiden product geprikt worden.
 • De zender kan door middel van de standaard neergezet of opgehangen worden.
 • De kamer / ketel temperatuur naald (Probe) wordt geleverd met een clip on deze op het rooster te kunnen bevestigen.
 • Kan worden gebruikt in de oven of voor de grill. (Keuken / BBQ)
 • 4 AAA-batterijen meegeleverd.

Bron: www.maverickthermometer.nl

Primo Grill, de perfecte keuze!

De PRIMO Grill, waarschijnlijk de beste barbecue ter wereld, uiteindelijk hier bij ons binnen handbereik. De uitstekende kwaliteit van het keramiek, de baanbrekende gedachte achter deze barbecue, zijn uitgesproken ovalen vormgeving (gepatenteerd) en moderne uitzicht maken van uw Primo Grill een uitzonderlijk toestel: de volledig keramische opbouw garandeert u een grote gebruiksvriendelijkheid en een ongekend lange levensduur.

In tegenstelling tot een metalen barbecue waarbij de warmte makkelijk door het deksel verdwijnt omwille van de warmtegeleiding van het metaal, behoudt de Primo Grill veel langer zijn warmte met een optimale bereiding, meer smaak en een malser en sappiger resultaat tot gevolg. Een PRIMO is oven en barbecue in één. U kunt er vlees, vis, brood, kip, groenten, pizza, speenvarken, desserten enz... op klaarmaken.

In elk van onze drie modellen van groot naar klein, kunt u bakken, grillen, roken, braden, zelfs op lage temperatuur dankzij een perfect werkende luchtregeling. Er is ook een volledig gamma nuttige PRIMO toebehoren in optie verkrijgbaar.

Kenmerkend aan de Primo Grill is de glanzende zwarte emaillen laag waar het toestel mee is afgewerkt. Deze laag is loodvrij en laat u toe de Primo het ganse jaar door buiten te laten staan. U kunt uw Primo Grill zelfs buiten gebruiken tijdens de wintermaanden. Met de Primo organiseert u een fantastische familiebarbecue met Kerstmis of met Nieuwjaar! Aan de buitenkant wordt de deksel nooit extreem warm waardoor temperatuurschommelingen en barre weersomstandigheden geen invloed hebben op uw kookprestaties en u in alle veiligheid de Primo Grill kunt gebruiken. De perfecte temperatuurregeling zorgt voor een laag verbruik van houtskool.

De Primo, een robuuste en uiterst betrouwbare Amerikaanse BBQ, maakt van al uw feesten een echt geslaagde gebeurtenis voor u, uw familie en uw vrienden.

 

Bent u klaar om een echte BBQ-chef te worden? Doe het met een Primo Grill:

de garantie voor succes…