Primo Ovaal Large
Maandag t/m woensdag: op afspraak
Donderdag en vrijdag 13:30 - 17:30
Zaterdag 11.00-17.00 uur
Zondag: 12.00-16.00 uur op afspraak

24/7 webwinkel
06-46204171 of info@meerbbq.nl

 

De Primo Grill Ovaal Large

 

De ovaal large is de middelste uit de serie van 3 ovalen primo grills. Deze geweldige grill heeft een grill oppervlak dat genoeg ruimte bied om voor zo'n 10 personen te kunnen grillen.

Natuurlijk heeft deze Primo Large ook alle accessoires die de Oval junior en de Oval XL ook hebben. De vuurhaardscheider ontbreekt oon niet voor de Primo Oval Large zodat ook deze grill tegelijkertijd  direct en indirect kan grillen. Dit is uniek en kan alleen in de Oval serie van Primo Grills and Smokers.

Accessoires: (optioneel)

 • vuurhaardscheider
 • verhogingsrooster (uitbreidings rooster voor nog meer grill ruimte)
 • verlagingsrooster / druiprek
 • keramische reflector stenen
 • Pizza steen
 • as-pook
 • grill lifter tang

Specificaties:

 • Lengte: 54 cm
 • breedte: 40 cm
 • hoogte:
 • grill oppervlak: 1695 cm²
 • gewicht: +/- 70 Kg

 

 

 

 

Vuurhaardscheider

Pizzasteen

Verhoogd rooster

Primo Large Ovaal in Cypres Tafel

Primo Grill, de perfecte keuze!

De PRIMO Grill, waarschijnlijk de beste barbecue ter wereld, uiteindelijk hier bij ons binnen handbereik. De uitstekende kwaliteit van het keramiek, de baanbrekende gedachte achter deze barbecue, zijn uitgesproken ovalen vormgeving (gepatenteerd) en moderne uitzicht maken van uw Primo Grill een uitzonderlijk toestel: de volledig keramische opbouw garandeert u een grote gebruiksvriendelijkheid en een ongekend lange levensduur.

In tegenstelling tot een metalen barbecue waarbij de warmte makkelijk door het deksel verdwijnt omwille van de warmtegeleiding van het metaal, behoudt de Primo Grill veel langer zijn warmte met een optimale bereiding, meer smaak en een malser en sappiger resultaat tot gevolg. Een PRIMO is oven en barbecue in één. U kunt er vlees, vis, brood, kip, groenten, pizza, speenvarken, desserten enz... op klaarmaken.

In elk van onze drie modellen van groot naar klein, kunt u bakken, grillen, roken, braden, zelfs op lage temperatuur dankzij een perfect werkende luchtregeling. Er is ook een volledig gamma nuttige PRIMO toebehoren in optie verkrijgbaar.

Kenmerkend aan de Primo Grill is de glanzende zwarte emaillen laag waar het toestel mee is afgewerkt. Deze laag is loodvrij en laat u toe de Primo het ganse jaar door buiten te laten staan. U kunt uw Primo Grill zelfs buiten gebruiken tijdens de wintermaanden. Met de Primo organiseert u een fantastische familiebarbecue met Kerstmis of met Nieuwjaar! Aan de buitenkant wordt de deksel nooit extreem warm waardoor temperatuurschommelingen en barre weersomstandigheden geen invloed hebben op uw kookprestaties en u in alle veiligheid de Primo Grill kunt gebruiken. De perfecte temperatuurregeling zorgt voor een laag verbruik van houtskool.

De Primo, een robuuste en uiterst betrouwbare Amerikaanse BBQ, maakt van al uw feesten een echt geslaagde gebeurtenis voor u, uw familie en uw vrienden.

 

Bent u klaar om een echte BBQ-chef te worden? Doe het met een Primo Grill:

de garantie voor succes…