Primo Ovaal Jr.
Maandag t/m woensdag: op afspraak
Donderdag en vrijdag 13:30 - 17:30
Zaterdag 11.00-17.00 uur
Zondag: 12.00-16.00 uur op afspraak

24/7 webwinkel
06-46204171 of info@meerbbq.nl

Primo Ovaal Junior

Dit is het kleine broertje van de Primo keramische barbecue Oval XL.

De Primo Junior is kleiner in formaat en grill oppervlak. Het grill oppervlak zonder extrea roosters is 47cm bij 35cm en heeft de gepattenteerd ovale vorm

De Primo Oval Junior wordt gestookt op houtskool.

Het grote voordeel van de Primo Ovaal serie is dat het een ovale vorm heeft waardoor de Primo Ovaal BBQ Grill zeer veelzijdig in het gebruik wordt. Zo kun je Primo Ovaal in twee zones verdelen door een vuurhaard scheider waardoor je een directe hitte zone en een indirecte hitte zone tegelijkertijd hebt. Je kunt de Primo Ovaal helemaal vullen met houtskool voor alleen maar een directe hitte bron of helemaal indirect inrichten door middel van hitte reflector stenen. Je hoeft dus niet vooraf te kiezen wat je gaat doen direct of indirect. De Primo Ovaal kan het tegelijk! Alles kan, het is uw keus.

Product eigenschappen:

 • De Primo Ovaal Junior wordt voor gemonteerd geleverd.
 • De Primo Ovaal Junior heeft een kookoppervlak van 47 cm x 35 cm.
 • Direct grillen, indirect grillen of beide tegelijkertijd in 1 keramische grill.
 • De Primo Ovaal Junior Keramische BBQ Grill is snel operationeel. Binnen 15 minuten kan hij gebruikt worden.
 • Het Keramisch materiaal zorgt voor een zeer goede en stabiele warmte controle. Keramiek heeft als eigenschap warmte zeer goed vast te houden. Hierdoor kun je tot wel 20 uur(!) met 1 lading HOUTSKOOL grillen, roken, bakken etc.
 • De Primo Ovaal Junior heeft maar liefst 20 jaar garantie op alle keramieken delen.
 • Ideale warmte spreiding voor een gelijkmatige warmte in de hele grill.
 • Geschikt voor: direct- en indirect grillen, "low and slow", roken, pizza, brood etc etc.
 • Zeer strakke temperatuurs controle, blijft uren op ingestelde temperatuur staan.
 • Weerbestendig.
 • Gepatenteerd Ovaal design.
 • Sieraad voor in de tuin of professionele (horeca) keuken

De Primo Grill Oval junior kan geleverd worden in een stalen cradle of in een cypress houten tafel. U kunt de Primo Oval Junior inbouwen of gewoon plaatsen op keramische voetjes.

Specificaties:

 • Lengte: 47cm
 • breedte: 35 cm
 • hoogte:
 • grill oppervlak: 1291 cm²
 • gewicht: +/-50 Kg

Perfecte resultaten worden alleen dan geboekt als er een degelijk onderzoek wordt gedaan, als er voldoende creativiteit aan de dag wordt gelegd en als er met grote inzet wordt gewerkt.


Deze regel geldt ook voor allles wat er in en rond de keuken gebeurt envoor alles wat er met koken te maken heeft.
In die geest wordt iedere afzonderlijke keramsche Primo grill door onze mensen gemaakt om u iedere keer opnieuw een perfect resultaat te garanderen gedurende vele jaren.

Primo is gekend om zijn kwaliteit, zijn design en zijn veelzijdigheid. De mogelijkheden met een Primo Grill liggen ver boven wat men kan verwezenlijken met een ander soortgelijk toestel en uw culinaire resultaten zullen dat zeker weerspiegelen. Stel u niet tevreden met minder, zij die het weten kiezen voor Primo Grill!

Vuurhaardscheider

Pizzasteen

Verhoogd rooster

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Primo Grill, standalone. Ook te gebruiken om zelf in te bouwen in een meubel

PrimoGrill ovaal junior tafel-1

Primo Ovaal Junior met cypress houten meubel

Primo Grill, de perfecte keuze!

De PRIMO Grill, waarschijnlijk de beste barbecue ter wereld, uiteindelijk hier bij ons binnen handbereik. De uitstekende kwaliteit van het keramiek, de baanbrekende gedachte achter deze barbecue, zijn uitgesproken ovalen vormgeving (gepatenteerd) en moderne uitzicht maken van uw Primo Grill een uitzonderlijk toestel: de volledig keramische opbouw garandeert u een grote gebruiksvriendelijkheid en een ongekend lange levensduur.

In tegenstelling tot een metalen barbecue waarbij de warmte makkelijk door het deksel verdwijnt omwille van de warmtegeleiding van het metaal, behoudt de Primo Grill veel langer zijn warmte met een optimale bereiding, meer smaak en een malser en sappiger resultaat tot gevolg. Een PRIMO is oven en barbecue in één. U kunt er vlees, vis, brood, kip, groenten, pizza, speenvarken, desserten enz... op klaarmaken.

In elk van onze drie modellen van groot naar klein, kunt u bakken, grillen, roken, braden, zelfs op lage temperatuur dankzij een perfect werkende luchtregeling. Er is ook een volledig gamma nuttige PRIMO toebehoren in optie verkrijgbaar.

Kenmerkend aan de Primo Grill is de glanzende zwarte emaillen laag waar het toestel mee is afgewerkt. Deze laag is loodvrij en laat u toe de Primo het ganse jaar door buiten te laten staan. U kunt uw Primo Grill zelfs buiten gebruiken tijdens de wintermaanden. Met de Primo organiseert u een fantastische familiebarbecue met Kerstmis of met Nieuwjaar! Aan de buitenkant wordt de deksel nooit extreem warm waardoor temperatuurschommelingen en barre weersomstandigheden geen invloed hebben op uw kookprestaties en u in alle veiligheid de Primo Grill kunt gebruiken. De perfecte temperatuurregeling zorgt voor een laag verbruik van houtskool.

De Primo, een robuuste en uiterst betrouwbare Amerikaanse BBQ, maakt van al uw feesten een echt geslaagde gebeurtenis voor u, uw familie en uw vrienden.

 

Bent u klaar om een echte BBQ-chef te worden? Doe het met een Primo Grill:

de garantie voor succes…