buitenbarbecue
Maandag t/m woensdag: op afspraak
Donderdag en vrijdag 13:30 - 17:30
Zaterdag 11.00-17.00 uur
Zondag: 12.00-16.00 uur op afspraak

24/7 webwinkel
06-55886129 of info@meerbbq.nl

Gesloten 23 juni (Small).png

Deze aanbieding mag je niet laten lopen!! Primo Grill Kamado AIO "all-in-one"

Primo Grill Kamado All-in-One

Levering van deze aanbieding start : begin Mei 2018!

De Kamado All-In-One is onze traditionele 47 cm ronde Kamado stijl ceramische grill. Het bevat een ergonomische handvat, een nieuwe cradle stand, voedselveilige zijtafels, een aspook en een roostertang. Daarenboven heeft de Kamado een regelbare gietijzeren rookuitlaat, een makkelijk af te lezen thermometer, omkeerbare bakroosters en een roestvrij stalen luchtschuif onderaan.

All-In-One bestaat uit: toestel, cradle, zijtafels, aspook en roostertang.

Specificaties:

Gewicht:  68kg
Kookoppervlak:  1,739cm2
Geëmailleerd rooster:  47cm

De PrimoGrill All-in-One Kamado wordt natuurlijk geleverd met het MeerBarbecue BBQ-Pakket bestaande uit:

Zak restaurant Houtskool en Swissflame aanmaakblokjes

 De Primo Kamado AIO is gemaakt van superieure kwaliteit en komt standaard met 20 jaar garantie op keramiek.

> Gratis Levering in Nederland m.u.v. de Nederlandse eilanden

Van € 1300,-  nu voor 

Prijs: € 997,-

 

Buitenbarbecue

Wilt u een buitenbarbecue kopen? Een buitenbarbecue biedt nog meer dan een gewone barbecue. Bij ons vindt u een uitgebreid aanbod aan buitenbarbecues. Wij zijn gespecialiseerd in Primo Grills en smoker barbecues. De buitenbarbecues van uitstekende kwaliteit! Neem een kijkje in onze webshop en bekijk ons uitgebreide aanbod buitenbarbecues. Tevens leveren we ook accessoires voor de buitenbarbecue.

Smoker barbecue

Wanneer u op zoek bent naar een echte buitenbarbecue, dan bent u op zoek naar een Primogrill barbecue. Meerbarbecue biedt een uitgebreid assortiment. De buitenkeuken die wij bieden is de Primo Grill. De Primo Grill is de perfecte keuze voor een buitenbarbecue. De Primogrill barbecue is de de beste buitenbarbecue van de wereld en deze buitenbarbecue kan zelfs gebruikt worden in de wintermaanden. De Primogrill barbecue is voor iedereen. Backyard barbecuer, team griller, professionals, horeca en restaurant. Als u klaar bent om te grillen als een echte professional, dan doet u dat met de Primo grill keramische buitenbarbecue, de garantie voor succes!

Informatie buitenbarbecue

Wilt u de Primogrill keramische buitenbarbecue kopen of wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op, Barons Barbecue helpt u graag.

Hoger in Google